Αποστολές & Πληρωμές

Διαθέτουμε τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής με σκοπό την διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των υποψήφιων πελατών μας, που επιθυμούν να αγοράσουν προϊόντα από το κατάστημά μας:

1. Με αντικαταβολή μετρητοίς μέσω Courier.Το courier  το χρεώνεστε εσείς.Το τελικό ποσό της παραγγελίας σας, καταβάλλεται στον υπάλληλο της Courier την στιγμή που την παραλαμβάνετε στη διέυθυνση που έχετε δηλώσει στη παραγγελία σας.

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας.Θα ακολουθήσετε τις οδηγίες πληρωμής του συστήματος της Alpha Bank (κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό)και όταν την ολοκληρώσετε θα μας στείλετε με email την απόδειξη πληρωμής.

  • email :bezilhome2@gmail.com
  • Τραπεζικός λογαριασμός ALPHA BANK: GR 98 0140 1330 1330 0200 2017 449

3.Μέσω Πιστωτικής κάρτας
Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης με χρέωση πιστωτικής (Visa,Maestro, Mastercard, Diners και American Express) είτε χρεωστικής είτε προπληρωμένης κάρτας εκδόσεως ανεγνωρισμένης Ελληνικής Τράπεζας, την οποία αποδέχεται προς συναλλαγή η ΕΤΑΙΡΕΙΑ. 
Mέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners καί στο online περιβάλλον του e-commerce υποστηριζόμενο απο την τράπεζα Alpha. Όταν επιλέγετε την πληρωμή σας με τις προηγούμενες κάρτες με το ασφαλές secure system της Alpha bank χωρίς να έχουμε καμία αποστολή των προσωπικών σας στοιχείων,τα στοιχεία σας είναι διασφαλισμένα απολύτως απο το σύστημα της τράπεζας Alpha bank.Με την ολοκλήρωση της πληρωμής θα λάβετε ενημερωτικό email από το bezilhome.gr  για επιβεβαίωση.

4.Ακόμα μπορείτε να παραλάβετε απο τα καταστήματα μας κατόπιν συνεννοήσεως.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210- 5754020-2105754418-2103239468

 

Loading...